Βρίσκει τον εαυτό της

27
Αυγ 2020 22:12

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα νωρίς με Ιαπωνία όπου η Καβασάκι διατηρεί με άνεση την πρώτη θέση αλλά μετά τις δυο συνεχόμενες γκέλες χρειάζεται την νίκη απέναντι στην Σιμίζου. Η παράδοση βγάζει over και ο άσσος μπορεί αν συνδυαστεί με το over. Το over παίζει πολύ στο Κασίβα – Κασίμα και στην Ν. Κορέα η Γιέγιου βρίσκεται στα καλύτερα της και πληρώνει καλά απέναντι στην Ανιάνγκ.

Στην Σουηδία το γκολ – γκολ δείχνει πιθανό στο Έστερουντ – Φάλκενμπεγκ. Οι γηπεδούχοι παίρνουν αποτελέσματα κυρίως μακριά από την έδρα τους ενώ η Φαλκενμπεργκ κερδίζει μόνο εκτός έδρας. Στην Κροατία κρατάμε τον άσσο με over στο Ριέκα – Ίστρα και στο Μεξικό το Γουαδαλαχάρα – Πατσούκα βγάζει γκολ – γκολ.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με Σουηδία και το ΑΙΚ – Χάκεν. Η ΑΙΚ αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό της και έχει δυνατή παράδοση απέναντι στην αντίπαλο της (14-3-0). Στην Β’ Νορβηγίας η Σόγκνταλ προσαρμόστηκε στην κατηγορία και πληρώνει καλά στην έδρα της Κονγκσβίγκερ ενώ η Ράνχαιμ μπορεί να πετύχει άλλη μια νίκη με over απέναντι στην Κφουμ.

Πιθανό γκολ – γκολ στην Γαλλία το Ανζέ – Μπορντό όπως και στην Ρωσία το Κράσνονταρ – Ροστόφ και στην Ισλανδια η ΚΡ Ρέικιαβικ μετράει 16-3-3 απέναντι στην Ακράνες. Και στο Μεξικό η Σάντος έχει καλή παράδοση με την Κερέταρο (12-3-2).

Την Δευτέρα υπάρχει ενδιαφέρον στην Φινλανδία οι τιμές μας οδηγούν στην κόντρα στο Λάχτι (1Χ) – Ίντερ Τούρκου καθώς οι γηπεδούχοι έχουν χάσει στην έδρα τους μόνο από την Ελσίνκι και στην Παραγουάη κρατάμε την παράδοση της Λιμπερτάδ με την Σολ Ντε Αμέρικα (4-4-22).

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 92.8 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar