Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,
Οι Πορτογάλοι επιστρέφουν στην σέντρα με το Πορτιμονένσε – Ζιλ Βιθέντε που είναι πολύ κρίσιμο ματς για τους γηπεδούχους που ψάχνουν βαθμούς για την παραμονή. Το κίνητρο είναι μονόπλευρο για την Πορτιμονένσε ενώ ο προπονητής της Ζιλ Βιθέντε έχει παρελθόν με τους γηπεδούχους.
Στην Εσθονία καλή περίπτωση το διπλό στο Παιντέ – Φλόρα Ταλίν (παράδοση 1-6-44 ανεξαρτήτου έδρας) και στην Κόστα Ρίκα όπου βρισκόμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου η ισοπαλία δείχνει να μην καταστρέφει στο Καρταγίνες – Χερεδιάνο.
Στους αγώνες της Πέμπτης υπάρχει αξία στον άσσο της Μαρίτιμο απέναντι στην Σετούμπαλ. Και εδώ υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον ειδικά αν έχει κερδίσει μια ημέρα νωρίτερα η Πορτιμονένσε. Στην Κόστα Ρίκα η Γκουαντελούπε θα παίξει τα ρέστα της για τα πλέι οφ απέναντι Αλαχουελένσε και το γκολ – γκολ δείχνει πιθανό.
Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.
Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 92.8 FM.