Ψάχνει την υπέρβαση η Μελγκάρ

10
Μάι 2021 23:01

 

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Κύπρο από το Πάφος – Δόξα Κατοκωπιάς (Χ2) όπου η Πάφος μπορεί να είναι εξασφαλισμένη αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Θα πέσουν κορμιά καθώς στην Πάφο τα δίνουν όλα αλλά ο άσσος στο 1.50 είναι για κόντρα.

Στην Serie A προς άσσο με γκολ – γκολ το Αταλάντα – Μπενεβέντο ενώ το Μπολόνια – Τζένοα φαίνεται να έχει αρκετή ισοπαλία καθώς η Τζένοα θα κοιτάξει να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Στο Σασσουόλο (1Χ) – Γιουβέντους οι φιλοξενούμενοι βγάζουν απογοήτευση και περισσότερο αξίζει η κόντρα ενώ άλλη μια ισοπαλία ίσως δούμε στην Ελβετία στο Ζυρίχη  – Σεν Γκάλεν όπου απαγορεύεται η ήττα για τις δυο ομάδες.

Στην Κροατία η Ριέκα πηγαίνει με μεγάλο κίνητρο στην έδρα της Σλάβεν Μπελούπο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες κρατάμε τον άσσο στο Φλουμινένσε – Σάντα Φε.

Στους αγώνες της Πέμπτης το Κροτόνε – Βερόνα δείχνει να έχει γκολ – γκολ και over και στο Έιμπαρ – Μπέτις ίσως κρατήσουμε τον άσσο αν δεν έχει κερδίσει νωρίτερα η Θέλτα. Στο Κόπα Σουνταμερικάνα η Μελγκάρ μετράει ήδη τρεις νίκες στον Όμιλο της και παίζει στο υψόμετρο του Κίτο με την Αούκας που όμως έχει μόνο ήττες. Το κίνητρο και οι τιμές μας οδηγούν στο διπλό καθώς η Μελγκάρ την επόμενη αγωνιστική θα παίξει την πρόκριση στην έδρα της Ατλ. Παραναένσε.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 16.30 – 18.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

 

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar