Πληρώνει καλά η Νεκάξα

08
Ιούλ 2022 23:23

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

Ξεκίνημα με Νορβηγία από το Μπόντο Γκλιμτ – Σάρπσμποργκ όπου θα ρισκάρουμε με άσσο και γκολ – γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πολύ. Στην Βραζιλία η Σπορτ Ρεσίφε χρειάζεται να εκμεταλλευτεί την έδρα της και μπορεί να κερδίσει την Λοντρίνα ενώ στο MLS πιθανό over το Ατλάντα – Όστιν και η Σόλτ Λέικ έχει δυνατή παράδοση (17-6-4) με το Κολοράντο που είναι από τις πλέον αδύναμες ομάδες εκτός έδρας. Στο Μεξικό το Γουαδαλαχάρα – Σαν Λούις βγάζει 8 στα 8 over στην παράδοση ανεξαρτήτου έδρας.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με το Στιόρνταλς – Ράουφος με τους γηπεδούχους να μετράνε 0-0-6 στην έδρα τους και την Ράουφος να παίζει σε καλές τιμές. Στην Σουηδία πιθανή ισοπαλία το Μιάλμπι – Χάκεν και στην Βραζιλία η Ατλ. Μινέιρο έχει δυνατή έδρα και καλή παράδοση με την Σάο Πάουλο. Στο Μεξικό η Νεκάξα πληρώνει καλά στην έδρα της Κερέταρο που κουβαλάει τις περσινές αμαρτίες και παίζει χωρίς κόσμο και στην Κολομβία η Τολίμα έχει κούραση και απογοήτευση από το Κόπα Λίμπερταδόρες που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Μεντεγίν (DNB).

Την Δευτέρα θα ρισκάρουμε με το διπλό στο Βέρναμο – Σουντσβαλ στην Σουηδία. Οι ομάδες δεν φαίνεται να έχουν και τόσο μεγάλες διαφορές ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μεγάλη νίκη απέναντι στην Μάλμε.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar