Περσινές αναμνήσεις

19
Αυγ 2021 20:40

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Γαλλία και την Μονακό να υποδέχεται την Λανς (Χ2) με το μυαλό της στο ματς της χρονιάς με την Σαχτάρ. Μια από τα ίδια και για το Μάλμε – Ντέγκερφορς όπου μια σκέψη είναι η κόντρα ενώ σε καλές τιμές παίζει και το γκολ – γκολ. Πάμε στην Νορβηγία όπου η Στρομσγκοντσετ είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και μπορεί να κερδίσει την Μπραν ενώ στο Μεξικό κρατάμε το γκολ – γκολ στο Μοντερέι – Γουαδαλαχάρα που επαληθεύεται πολύ στην παράδοση.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με Serie A και το Ουντινέζε – Γιουβέντους όπου πέρυσι γίνανε πράματα και θάματα και θα ρισκάρουμε με διπλό και γκολ – γκολ και με τις ανατροπές. Και στο Μπάγερν – Κολωνία συνήθως γίνονται καλά ματς και πάμε με άσσο και γκολ – γκολ ενώ και στην Πορτογαλία ίσως αξίζει να ρισκάρουμε με διπλό και γκολ – γκολ στο Μαρίτιμο – Πόρτο. Πέρυσι γίνανε ματσάρες στο ζευγάρι (2-3 η Μαρίτιμο στον πρώτο γύρο ενώ η Πόρτο έβγαλε διπλό με γκολ στο 93΄στην Μαρίτιμο).

Σε καλές τιμές παίζει το γκολ – γκολ στο Ατλέτικο Μ.- Έλτσε ενώ αξίζει να παιχτεί το διπλό στο Λωζάννη – Βασιλεία και ένα ψιλό στις ανατροπές.

Στους αγώνες της Δευτέρας η Μποαβίστα πετυχαίνει την Σάντα Κλάρα με το μυαλό στην Ευρώπη και στην Β’ Νορβηγίας κρατάμε το διπλό στο Στρόμεν – Άαλεσουντ και τον άσσο στο Φρέντρικσταντ – Στιόρνταλς.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar