Παραδοσιακά γκολ – γκολ

26
Φεβ 2022 00:49

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

Ξεκίνημα νωρίς με Ιαπωνία από το Ουράβα – Γκάμπα Οσάκα όπου το γκολ – γκολ επαληθεύεται πολύ στα μεταξύ τους και το βρίσκουμε στο δίφραγκο. Στην Serie B αξίζει να παιχτεί το διπλό στο Κόμο – Μπρέσια καθώς οι γηπεδούχοι βαθμολογικά τουλάχιστον είναι άνετοι ενώ η Μπρέσια εκτός έδρας είναι πολύ δυνατή. Στην Μπουντεσλίγκα το γκολ – γκολ παίζει πολύ στο Φράιμπουργκ – Χέρτα ενώ και στο Βέλγιο πιθανό γκολ – γκολ είναι το Μαλίν – Σέρκλ Μπριζ.

Την Κυριακή αρχή με το ΠΑΟΚ – Ιωνικός όπου ο άσσος μπορεί να παιχτεί με under 3.5 ενώ παραδοσιακό γκολ – γκολ είναι στην Αυστρία το Στούρμ Γκρατς – Χάρτμπεργκ και ένα ακόμα γκολ – γκολ μπορεί να δούμε στο Τορίνο – Κάλιαρι. Στην Ολλανδία προς διπλό με over το Σπάρτα – Αϊντχόφεν και στην Πορτογαλία θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία στο Εστορίλ – Μποαβίστα. Η Μποαβίστα μετράει ήδη 13 ισοπαλίες και τα αγαπημένα της σκορ είναι το 1-1 και 2-2. Προς άσσο με γκολ – γκολ το Πόρτο – Ζιλ Βιθέντε.

Την Δευτέρα παίζει το κρίσιμο ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία που δείχνει να έχει πολύ under και το γκολ – γκολ παίζει αρκετά στο Μπράγκα – Σάντα Κλάρα.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar