Παίζουν καλύτερα εκτός έδρας

12
Οκτ 2020 22:00

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Nations League και το Λιθουανία – Αλβανία όπου θα δώσουμε προβάδισμα στο διπλό. Οι φιλοξενούμενοι σε αυτόν τον δύσκολο Όμιλο φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα εκτός έδρας και μπορεί στον πρώτο αγώνα να ηττηθήκανε με 0-1 αλλά ήταν ένα ματς όπου η Λιθουανία στάθηκε πολύ τυχερή.

Στο Ισλανδία – Βέλγιο υπάρχει διαφορά ποιότητας και το Βέλγιο έχει μεγάλο κίνητρο για την νίκη και το διπλό αξίζει να παιχτεί με over ενώ το ίδιο ισχύει και στο Βουλγαρία – Ουαλία με το διπλό να παίζει σε καλούτσικες τιμές. Από κοντά και ο άσσος στο Πορτογαλία – Σουηδία. Στο MLS κρατάμε το over 1.5 ομαδικά του Πόρτλαντ στην αναμέτρηση με την Σολτ Λέικ καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν πολύ.

Στους αγώνες της Πέμπτης υπάρχει ενδιαφέρον στην Β’ Ολλανδίας στο Ντεν Μπος – Αλμέρε. Οι γηπεδούχοι παίξανε την Δευτέρα και οι φιλοξενούμενοι που κατεβαίνουν ξεκούραστοι και έχουν τύχες να πάρουν το διπλό. Προς ισοπαλία στην Φινλανδία το Ίντερ Τούρκου – Κουόπιο και πιθανό γκολ – γκολ στο Περού το Καχαμάρκα – Κάρλος Μανούτσι.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar