Μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην Αμερική

03
Μάι 2021 19:46

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με το Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης που δείχνει να έχει αρκετή ισορροπία. Η Ρεάλ μάλλον γλύτωσε τα χειρότερα στο πρώτο ματς αλλά αφού δεν πέθανε είναι ένα θηρίο που μπορεί να κερδίσει παντού ενώ ο Ράμος επιστρέφει και αυτό μετράει πολύ. Η Τσέλσι από την άλλη δεν είναι καμία πρωτάρα και θα ρισκάρω με το 1-1 σκορ.

Πάμε στην Βουλγαρία και στο Τσέρνο Μόρε – Μπότεφ όπου οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο όπως και στο Τσάρσκο Σέλο – Λέφσκι η Τσάρσκο Σέλο δείχνει ότι θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την Ευρώπη ενώ η Λέφσκι έρχεται από πολύ κακό σερί. Μια από τα ίδια και στην Σλοβενία στο Μούρα – Κόπερ όπου οι γηπεδούχοι είναι στο κόλπο της Ευρώπης.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες η Ίντερνασιονάλ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κερδίσει την Ολίμπια όπως και στο Κόπα Σουνταμερικά η Μπολιβάρ έχει σύμμαχο το υψόμετρο στην αναμέτρηση με την Σεαρά.

Και την Πέμπτη για το Κόπα Λιμπερταδόρες η Always Ready που ήδη έχει κερδίσει στην έδρα της την Ιντερνασιονάλ δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει με over την Ντεπορτίβο Τάτσιρα από την Βενεζουέλα ενώ ίσως αξίζει να παιχτεί ένα ψιλό στο 2 ημίχρονο – 1 τελικό. Κρατάμε και στο Κόπα Σουνταμερικάνα τον άσσο στο Πενιαρόλ – Ρίβερ Πλέιτ (Παραγουάη).

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 16.30 – 18.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar