UPDATE 16.50
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΡΝΤΑ – ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ OVER 1.5 και ένα ψιλό στο ΑΛΛΟ ΣΚΟΡ.
UPDATE 09.00
ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ (Ημιτελικός, πρώτος ματς 1-2 η Λουντογκόρετς), Γίνονται καλά ματς στους ημιτελικούς και χτες το ΤΣΣΚΑ 1948 – Λοκομοτίβ ήρθε 1-2 και κρίθηκε στην παράταση. Στο αποψινό ματς αυτή θα είναι η τρίτη φορά που αναμετρηθούν οι ομάδες φέτος και έχουν φέρει 3 φορές γκολ – γκολ και over. Το γκολ – γκολ στο δίφραγκο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Θα κυνηγήσουμε το over 2 ασιατικό και το over 1.5 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΟ INFOS ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΥΣΚΑΣ – ΦΕΧΕΡΒΑΡ (3 αγωνιστικές πριν το φινάλε), Βαθμολογικά και οι δυο ομάδες θέλουν βαθμούς. Πάντως υπάρχει πιθανότητα η Ακαδημία Πούσκας να βοηθήσει την Φέχερβαρ στην μάχη της παραμονής καθώς ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να λειτουργήσει ως Ακαδημία της Φέχερβαρ. ΦΕΧΕΡΒΑΡ DNB@2.20.
ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΥΑΔΑ
ΛΑΝΣ – ΡΕΜΣ 1
ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΕ ΠΟΥΪ – ΚΟΝΣΑΜΟ 2
ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΛΑ ΕΚΙΔΑΔ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΑΝΓΚΑ (Προτελευταία αγωνιστική), Το χρειάζεται η Λα Εκιδάδ για να προλάβει τα πλέι οφ. Παράδοση 6-4-0. Στο 1.85 ο άσσος στον Stoiximan.