Δράση στο Τουρκμενιστάν

12
Μάι 2020 16:19

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Η αγωνιστική στο Τουρκμενιστάν έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς τα δυο θηρία η Αχάλ και η Αλτάν Ασίρ θα κονταροχτυπηθούν την επόμενη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος και θέλουν να φτάσουν ως εκεί χωρίς απώλειες.

Η Αλτάν Ασίρ είναι το απόλυτο αφεντικό τα τελευταία χρόνια αλλά φέτος έχει δώσει δικαιώματα και μάλιστα έρχεται από κακή εκτός έδρας ήττα. Η Μεργ Μέρι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και βρίσκω αξία στο διπλό με over 1.5.

Η Αχάλ έχει όπλο την άμυνα της και δεν θα υποτιμήσει την Μπαλκάν που επίσης δεν αποτελεί φόβητρο αλλά κέρδισε την τελευταία αγωνιστική την Αλτίν Ασίρ. Το διπλό με no goal έχει λογική να παιχτεί. Το πρόγραμμα συμπληρώνει το Ασγκαμπάντ – Σαγκαντάμ που δείχνει να έχει αρκετή ισοπαλία.

Στους αγώνες της Πέμπτης παίζει το Ενερτζέτικ – Κοπετντάγκ όπου υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων και το διπλό παίζει σε τιμές που έχουν ενδιαφέρον. Στην Λευκορωσία παίζουν οι ρεζέρβες και στο Μίνσκ – Νέμαν Γκρόντνο η παράδοση γράφει 5-1-1 και στο Τορπέντο Ζοντίνο – Γκοροντέγια αξίζει να παιχτεί ο άσσος με no goal.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 92.8 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar