Αξία στα γκολ – γκολ

29
Ιαν 2022 00:30

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

Ξεκίνημα με Σούπερλιγκα από το κρίσιμο Λαμία – ΟΦΗ όπου παίζει πολύ το 2-3 γκολ στην παράδοση. Με εξαίρεση το φετινό 0-0 του πρώτου γύρου οι ομάδες το έχουν φέρει στις άλλες 9 φορές που βρεθήκανε αντιμέτωπες. Στην Ελβετία η Γιούνγκ Μπόις μπαίνει στον δεύτερο γύρο με την υποχρέωση να πλησιάσει την κορυφή και μπορεί να κερδίσει στην έδρα της την Λουγκάνο με over 1.5.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με το ΑΕΚ – Βόλος όπου το γκολ – γκολ εμφανίζεται πολύ στα μεταξύ τους ενώ άλλο ένα πιθανό γκολ – γκολ είναι στην Serie B το Βιτσέντζα – Αλεσάντρια. Στην Πορτογαλία η Μπράγκα από την χρονιά που έσωσε την Μορεϊρένσε την κερδίζει ανελλιπώς με over και σε πολύ καλές τιμές βρίσκουμε το γκολ – γκολ στο Πόρτο – Μαρίτιμο (πέρυσι έβγαλε διπλό η Μαρίτιμο με 2-3). Προς γκολ – γκολ και over στην Ελβετία το Λουκέρνη – Βασιλεία.

Την Δευτέρα υπάρχει πολύ σημαντικό ντέρμπι στην Κύπρο όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ (DNB) και δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη φορά τον Άρη να παίζει σε τιμές φαβορί σε αυτό το ματς. Οι τιμές είναι πάντως δικαιολογημένες αλλά σκέφτομαι την κόντρα. Στην Πορτογαλία η Φαμαλικάο μπορεί να κερδίσει την Αρούκα και στην Γαλλία η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται με πολλές απουσίες την Νις (Χ2) για το κύπελλο.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar