Σχετικά με εμάς

Dumspirobet

Το Dumspirobet γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 2009 στην Θεσσαλονίκη και βγήκε στον αέρα όχι μόνο στο ίντερνετ αλλά και σε εφημερίδες, στο ραδιόφωνο ενώ γίναμε διαφήμιση σε γήπεδα, βγήκαμε στην tv, φτιάξαμε μπλούζες και γίναμε σύνθημα σε τοίχους.

Η ιδέα για την δημιουργία του σάιτ ουσιαστικά εκφράστηκε μέσα από τα επικά τσατ της Betandwin όπου Εκτελεστής και Worm περνάγανε ατέλειωτες ώρες σπαμάροντας για το στοίχημα, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Από τότε η ομάδα μεγάλωσε με τον Dario, τον Σέρχιο, τον Ταυρομάχο, το Κοπέλι, τον Μαροκινό, τον Αμπαλό, τον Νιρέν (illness) τον Αλιγάτορα, τον Ray Alen, τον Bjorn Borg και άλλους πολλούς. Μιλάμε για infos, παράδοση, για 3 for 3, ανατροπές, πρόταση ΟΠΑΠ και ο αγαπημένος μας πανηγυρισμός είναι το «λκδξλκξλδηκξλακξαηλκξηαλκξηλκηξλαηκξαηλκξηαλκξηακξηαξκληακλξηαλκξαηλκ».

Ήρθαμε σε σύγκρουση με πολλούς αλλά αποκτήσαμε περισσότερους φίλους και πάνω από όλα είμαστε μια οικογένεια. Η ζωή μας είναι ένα στοίχημα.

 

Όσο ζω ποντάρω.

 

Υ.Γ. Παράσημο μας ότι σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν σταματήσει να διαφημίζονται σε εμάς καθώς «όσοι εγγράφονται είναι κακοί παίκτες αφού ποντάρουν σε μη εμπορικά πρωταθλήματα» όπως ανάφερε επί λέξη μάνατζερ κορυφαίας εταιρείας στοιχημάτων.

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

VIP Membership

Ενημέρωση για γεγονότα που έχουν μεγάλη αξία και δεν γίνεται να δίνονται public όπου πέφτουν και οι τιμές γρήγορα, όπως μεγάλα λάθη σε αποδόσεις στον ΟΠΑΠ και στις εταιρείες online, κατά βάσει στην bet365 όπου θα βγάζουν και δυνατά cashout.
Επίσης θα γράφονται και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια, όπως insider infos από ομάδες και φυσικά τα πιο δυνατά tips όλων των παιδιών του site.

Η ειδοποίηση για κάθε νέο tip θα γίνεται μέσω email και μέσω Telegram ώστε ανά πάσα στιγμή το tip να έρχεται στο κινητό σας όπου και αν βρίσκεστε για να μην χάνετε χρόνο.

Η ειδοποίηση για κάθε νέο tip θα γίνεται μέσω email και μέσω Telegram

50€/μήνα
VIP 1 μήνας
45€/μήνα
VIP 3 μήνες
41€/μήνα
VIP 6 μήνες
37€/μήνα
VIP 12 μήνες