Τυχεροί που τον ζήσαμε

26
Νοέ 2020 22:42

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Serie A και το Σασσουόλο – Ίντερ όπου το φαβορί κατεβαίνει με υποχρέωση νίκης καθώς η Ίντερ έρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ απαγορεύεται η γκέλα στο πρωτάθλημα. Το έργο της δεν είναι εύκολο καθώς οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν περίφημα και θα κρατήσουμε το διπλό με γκολ – γκολ έχοντας στο μυαλό μας τα δυο περσινά ματς μεταξύ των ομάδων (3-3 και 3-4). Από κοντά και το any time του Μπεράρντι που σκοράρει πολύ απέναντι στην Ίντερ.

Στην Πορτογαλία η Πόρτο με καλή ψυχολογία από την νίκη με την Μαρσέιγ εύκολα ή δύσκολα μπορεί να κερδίσει την Σάντα Κλάρα ενώ στην Serie B θα κρατήσουμε τον άσσο στο Έμπολι – Φροζινόνε. Στην Τσεχία η Πλζέν έχει πολύ δυνατή παράδοση με την Μπουντεγιόβιτσε καθώς μετράει 13 νίκες στα 14 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας ενώ στην Βραζιλία σε πολύ καλές τιμές παίζει ο άσσος της Παλμέιρας με την Ατλέτικο Παραναένσε.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με το Λαμία – ΠΑΟΚ όπου οι φιλοξενούμενοι παραδοσιακά κερδίζουν με under και το Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ πηγαίνει προς το διπλό καθώς η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να κερδίζει τέτοια ματς.

Στην Serie A η Λάτσιο βρίσκεται στα καλύτερα της και έχει καλή παράδοση απέναντι στην Ουντινέζε και στην Γαλλία θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία στο Λοριάν – Μονπελιέ. Η Λοριάν δείχνει να υστερεί πολύ σε ποιότητα αλλά η παράδοση εδώ γράφει 6-7-1. Καλή περίπτωση στην Πορτογαλία ο άσσος με γκολ – γκολ στο Μπράγκα – Φαρένσε καθώς οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν στα παιχνίδια τους.

Στην Σερβία θα ασχοληθούμε με το Ερυθρός Αστέρας – Ραντ που μπορεί να προσφέρει συγκινήσεις. Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των ομάδων και οι γηπεδούχοι συνήθως κερδίζουν με μεγάλα σκορ και με γκολ – γκολ την Ραντ ενώ αξίζει να παιχτεί και το lead lose υπέρ τους.

Στους αγώνες της Δευτέρας θα ρισκάρουμε με το διπλό στο ΑΙΚ – Κάλμαρ. Η ΑΙΚ δεν θα χαρίσει ούτε τον πυρετό της στην Κάλμαρ που παίζει τα ρέστα της για την παραμονή δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε αλλά το διπλό παίζει στο 5.00 και έχει ενδιαφέρον. Και στην Πορτογαλία θα ρισκάρουμε με το διπλό και γκολ – γκολ στο Μαρίτιμο – Μπενφίκα καθώς οι γηπεδούχοι συνηθίζουν να δυσκολεύουν την Μπενφίκα.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar