Περισσότερη δράση

17
Ιαν 2020 10:17

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Σούπερλιγκα και το Πανιώνιος – ΟΦΗ που αποτελεί κάτι σαν τελικό για τους γηπεδούχους που βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση αλλά και ο ΟΦΗ παρουσιάζει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο τον τελευταίο μήνα. Το ζευγάρι αποτελεί 3 for 3 με «σειρά» τον άσσο και σε τιμές πάνω από 3.00 ο άσσος έχει λογική να παιχτεί.

Σε πολύ δύσκολη θέση και ο Παναιτωλικός που αν και βρίσκεται δυο βαθμούς πάνω από τον Πανιώνιο ας μην ξεχνάμε ότι έχει μόλις μια νίκη. Υποδέχεται την Λαμία που μου δίνει την εντύπωση ότι αφού πέτυχε τον στόχο της δεν θα τολμήσει το κάτι παραπάνω. Ο Παναιτωλικός το παλεύει και ενισχύεται και έχει μεγαλύτερο κίνητρο εδώ. Στην Serie A η ισοπαλία παίζει αρκετά στο Σασσουόλο – Τορίνο (0-6-4 η παράδοση).

Στην Πριμέρα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χάνει στην έδρα της από την Σεβίλλη από το 2008 και βρίσκω αξία στον άσσο με over 1.5 ενώ και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πολύ καλή παράδοση στις αναμετρήσεις με την Εϊμπάρ (1-4-12 ανεξαρτήτου έδρας).

Στους αγώνες της Κυριακής ξεχωρίζει το Ολυμπιακός – Άρης όπου το γκολ – γκολ παίζει σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Στην Serie A η Ίντερ ίσως φέρει ακόμα ένα διπλό με γκολ – γκολ απέναντι στην Λέτσε ενώ στην Serie B η ισοπαλία δείχνει πιθανή στο Σπέτσια – Τσιταντέλα.

Στην Τουρκία η Τραμπζονσπόρ μπορεί να κερδίσει με over την Κασίμπασα ενώ το σκέφτομαι για τον άσσο στο Μπεσίκτας – Σίβασπορ.

Την Δευτέρα το Αταλάντα – ΣΠΑΛ αξίζει να παιχτεί στον άσσο με γκολ – γκολ καθώς οι φιλοξενούμενοι συνηθίζουν να δυσκολεύουν την Αταλάντα. Στο πρώτο γύρο η Αταλάντα κέρδισε 2-3 με ανατροπή ενώ και πέρυσι η Αταλάντα κέρδισε με ανατροπή στην έδρα της.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 92.8 FM.  

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar