Περισσότερη δράση

28
Μάι 2020 20:33

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Μπουντεσλίγκα και το Βόλφσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπου οι δυο ομάδες έρχονται από καλές εμφανίσεις και ψάχνουν νίκη για να πετύχουν τους στόχους τους ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν και ένα πολύ δύσκολο ματς μεσοβδόμαδα με την Βέρντερ Βρέμης. Πάμε με το γκολ – γκολ. Στην Ν. Κορέα η Γεονμπούκ υπερέχει σε ποιότητα από την Γκανγκβόν και έχει και την παράδοση υπέρ της (0-2-9) και μια από τα ίδια στην Β’ Τσεχίας στο Χράντετς Κράλοβε – Τρίνετς (7-1-1).

Στην Κροατία έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο μονός ημιτελικός κυπέλλου της Σλάβεν Μπελούπο με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (DNB). Η ποιότητα είναι με το μέρος της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ που τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διακριθεί και δικαιούται τουλάχιστον μια συμμετοχή σε έναν τελικό.

Στους αγώνες της Κυριακής νωρίς στην μάχη με Ταϊβάν και το Ταϊνάν Σίτι – Τατούνγκ όπου οι τιμές στο διπλό έχουν ενδιαφέρον για την πρωταθλήτρια των τελευταίων χρόνων στην κατηγορία.

Στην Β’ Γερμανίας καλή περίπτωση δείχνει ο άσσος στο Χαϊντενχαιμ – Άουε και στην Εσθονία κρατάμε την παράδοση στο Λεβάντια Ταλίν – Παϊντέ (20-3-3).  Στην Ουκρανία παίζουν τα πλέι οφ παραμονής και η ισοπαλία δείχνει να έχει τύχες στο Βόρσκλα – Λβιβ.

Την Δευτέρα ξεχωρίζει το Μίντιλαντ – Χόρσενς όπου συνήθως οι γηπεδούχοι κερδίζουν με μεγάλα σκορ και θα κυνηγήσουμε το 4-2 και 5-2 σκορ. Προς διπλό με over το Κολωνία – Λειψία και το over έχει καλές τύχες στο Μίνσκ – Σλούτσκ.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 18.00 – 20.00 στους 92.8 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

M
"

Sidebar