Ματσάρες τα Ρόμα – Σασσουόλο

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους, Ξεκίνημα με το Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (Χ2) όπου υπάρχει μονόπλευρο ενδιαφέρον και ο Βόλος πρέπει να κυνηγήσει παντού βαθμούς ενώ η αναμέτρηση θα παιχτεί  χωρίς κόσμο. Στο Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός οι γηπεδούχοι δεν αξίζουν να...

Πρόταση Κυριακής 17/03/2024

Η σημερινή πρόταση των tipsters του Dumspirobet για τον ΟΠΑΠ. ΡΟΜΑ - ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ ΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ - ΓΚΟΛ

Infos Τρίτης 19/03/2024 (Worm)

  UPDATE 09.00 ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΟΥΑΛΙΑ ΓΚΙΛΣΦΙΛΝΤ - ΚΑΕΡΣΟΥΣ   ΕΚΟΥΑΔΟΡ ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΥΝ. - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΝΤΕΛ ΒΑΓΙΕ 2@2.22 Stoiximan.   ΑΠΟ INFOS ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΣΡΑΗΛ U21 – ΠΟΛΩΝΙΑ U21 (Στην Γερμανία), Μεγάλη ευκαιρία για την Πολωνία καθώς...

VIP MEMBERSHIP

TELEGRAM NOTIFICATIONS

Dumspirobet

Το Dumspirobet γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 2009 στην Θεσσαλονίκη και βγήκε στον αέρα όχι μόνο στο ίντερνετ αλλά και σε εφημερίδες, στο ραδιόφωνο ενώ γίναμε διαφήμιση σε γήπεδα, βγήκαμε στην tv, φτιάξαμε μπλούζες και γίναμε σύνθημα σε τοίχους.

Η ιδέα για την δημιουργία του σάιτ ουσιαστικά εκφράστηκε μέσα από τα επικά τσατ της Betandwin όπου Εκτελεστής και Worm περνάγανε ατέλειωτες ώρες σπαμάροντας για το στοίχημα, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Μπες στο Dumspirobet Telegram και μην χάνεις τα update των infos

Πρόσφατα Άρθρα

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή
18.00 – 20.00 στους 101.7 FM.

Yellow Radio

VIP Membership

Ενημέρωση για γεγονότα που έχουν μεγάλη αξία και δεν γίνεται να δίνονται public όπου πέφτουν και οι τιμές γρήγορα, όπως μεγάλα λάθη σε αποδόσεις στον ΟΠΑΠ και στις εταιρείες online, κατά βάσει στην bet365 όπου θα βγάζουν και δυνατά cashout.
Επίσης θα γράφονται και κάποια πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν δημόσια, όπως insider infos από ομάδες και φυσικά τα πιο δυνατά tips όλων των παιδιών του site.

Η ειδοποίηση για κάθε νέο tip θα γίνεται μέσω email και μέσω Telegram

50€/μήνα
VIP 1 μήνας
45€/μήνα
VIP 3 μήνες
41€/μήνα
VIP 6 μήνες
37€/μήνα
VIP 12 μήνες