Έχουν προηγούμενα

EDITORIAL

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με τα Προκριματικά του Μουντιάλ από τον 1ο Όμιλο όπου η Ιρλανδία παίζει στο ψιλούτσικο 1.40 – 1.45 με το Λουξεμβούργο που δεν αποτελεί πλέον σάκο του μποξ αλλά ο άσσος μπορεί να παιχτεί με το under 3.5. Στο Σερβία – Πορτογαλία η παράδοση γράφει 6 στα 6 γκολ – γκολ.

Πάμε στον 7ο Όμιλο και στο Ολλανδία – Λετονία όπου το over και no goal παίζει σε καλούτσικες τιμές ενώ το Νορβηγία – Τουρκία ίσως έχει αρκετή ισοπαλία καθώς η Ολλανδία που είναι το θηρίου του Ομίλου δεν είναι άτρωτη. Ένας βαθμός εδώ μπορεί να αφήσει ευχαριστημένες τις δυο ομάδες. Στον 8Ο Όμιλο προς άσσο και no goal το Κροατία – Κύπρος.

Ενδιαφέρον έχει και το φιλικό Ουαλία – Μεξικό όπου λογικά αξίζει να παιχτεί το διπλό καθώς οι γηπεδούχοι έχουν υποχρεώσεις για τα Προκριματικά και οι Μεξικανοί δεν σνομπάρουν τα φιλικά. Στο Περού υπάρχει αγωνιστική με την Σιενσιάνο να υποδέχεται την Αλιάνζα έχοντας δυνατή παράδοση (16-4-1) ενώ προς άσσο πηγαίνει το Μελγκάρ – Καντολάο.

Στους αγώνες της Κυριακής αρχή με τον 2ο Όμιλο και το Γεωργία – Ισπανία που έχει ξεκάθαρο φαβορί και οι Ισπανοί κατεβαίνουν με την υποχρέωση της νίκης. Σκέφτομαι το διπλό με under 3.5 καθώς οι γηπεδούχοι παίζουν κλειστά. Στον 6ο Όμιλο και στο Δανία – Μολδαβία σε καλές τιμές παίζει το over και no goal και πολύ ενδιαφέρον έχει το Ισραήλ – Σκωτία όπου οι δυο ομάδες έχουν προηγούμενα καθώς βρεθήκανε 3 φορές αντιμέτωπες το 2020. Και στα 3 ματς είχαμε under.

Άλλο ένα πιθανό under δείχνει το φιλικό της Β. Ιρλανδίας με τις ΗΠΑ όπως ίσως και αυτό της Εθνικής μας με την Ονδούρα που το δίνουμε λίγες ημέρες πριν το ματς με την Γεωργία όπου και εδώ μπορεί να δούμε under.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Παρασκευή 16.30 – 18.00 στους 101.7 FM.  

https://yellowradio.gr/radio/

 

Last modified on Saturday, 27 March 2021 08:40

Go to top