Μετράνε οι έδρες

EDITORIAL

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με το Παρτιζάνι – Καραμπάγκ όπου θα δώσουμε προβάδισμα στους Αζέριους. Η Καραμπάγκ έχει πολλές εμπειρίες στην Ευρώπη και έχει την ποιότητα να περάσει από μια δύσκολη έδρα. Το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το under 3.5.

Η ΜΠΑΤΕ δικαιολογημένα παίζει σε χαμηλές τιμές με την Πιάστ Γκλίβιτσε καθώς στην έδρα της έχει κερδίζει πολύ μεγαλύτερες ομάδες ενώ στην Ιρλανδία η Ντάνταλκ είναι σωστό φαβορί με την Ρίγα.

Στην Νορβηγία κρατάμε το γκολ – γκολ στο Όντ – Στάμπαεκ (σκοράρει πολύ σε αυτή την έδρα η Στάμπαεκ).

Στους αγώνες της Πέμπτης ξεκίνημα στο Γιουρόπα Λιγκ με το Ζενες Ες (1Χ) – Τομπόλ. Οι ομάδες από το Λουξεμβούργο έχουν βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και πουλάνε ακριβά το τομάρι τους. Δεν θα είναι εύκολο για τους Καζάκους να περάσουν με διπλό από αυτή την έδρα ενώ ενδιαφέρον έχουν εδώ και οι τιμές στο under.

Η Ορνταμπάσι έχει σύμμαχο το μακρινό ταξίδι που θα κάνουν οι Γεωργιανοί της Τορπέντο ενώ η ΑΕΚ Λάρνακας μπορεί να κερδίσει με over την Πετροκάμπ. Η Μακάμπι Χάιφα παίζει σε καλές τιμές με την άσημη Μούρα και προς άσσο με χάντικαπ η Σαχτιόρ με την Χιμπέρνιανς. Θέλει προσοχή το Λάτσι (1Χ) – Χαποέλ Μπερ Σεβά καθώς η τιμή του διπλού δεν λέει την αλήθεια εδώ.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19.00 – 20.00 στους 92.8 FM.  

 

Last modified on Wednesday, 10 July 2019 00:37

Go to top