Μεγαλώνει το ενδιαφέρον

EDITORIAL

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

 

Ξεκίνημα με Πορτογαλία όπου θα σταθούμε στο Μαρίτιμο – Μορέιρενσε όπου οι τιμές στον άσσο είναι υπερβολικές. Όσο καλή πορεία και να κάνουν οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να αγνοηθεί το κίνητρο της Μαρίτιμο που στην έδρα της είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους. Η παράδοση γράφει 6-3-1.

Στην Serie B πιθανή ισοπαλία δείχνει το Κοζέντσα – Μπρέσια και στην Ιρλανδία κρατάμε τον άσσο της Σλίγκο Ρόβερς με την UCD (15-1-5). Στο Μεξικό η Πατσούκα μετράει μόνο νίκες στην έδρα της και μπορεί να πετύχει άλλη μια απέναντι στην Τιχουάνα (6-3-0 η παράδοση).

Στους αγώνες της Κυριακής ξεκίνημα νωρίς με Serie A και το Μπολόνια – Κάλιαρι όπου θα δώσουμε προβάδισμα στην ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς. Πιθανό γκολ – γκολ το Σασσουόλο – Νάπολι και προς over το Φιορεντίνα – Λάτσιο.

Στην Ελβετία η Βασιλεία πήρε φόρα και μπορεί να περάσει και από την έδρα της Λουγκάνο ενώ στο Μεξικό η Λεόν έχει πολύ καλή παράδοση στην έδρα της Λόμπος όπου σκοράρει σχεδόν ανελλιπώς πάνω δυο γκολ.

Στους αγώνες της Δευτέρας το Παναιτωλικός – Πανιώνιος έχει σωστά φαβορί τους γηπεδούχους που βγάζουν μεγαλύτερη φρεσκάδα και στην Αργεντινή η Ντεφένσα αντέχει στην κούρσα του τίτλου και μπορεί να πετύχει άλλη μια νίκη απέναντι στην Μπάνφιλντ.

Ότι άλλο προκύψει θα επανέλθω από το Worm.

 

Όσο ζω ποντάρω LIVE κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 19.00 – 20.00 στους 92.8 FM.

 

 

Last modified on Saturday, 09 March 2019 00:14

Go to top